Receptes

Spageti sacepums ar spinātiem un baziliku
Pasta ar zaļajiem zirnīšiem saldā krējuma mērcē

Pamatēdieni

Spageti sacepums ar spinātiem un baziliku
Pasta ar zaļajiem zirnīšiem saldā krējuma mērcē
Ķirbju pankūciņas ar Parmas sieru
Kabaču un tomātu groziņpīrāgs

Zupas

Kā pagatavot izcilu franču sīpolu zupu?
Šefpavāra recepte: ķirbju – kokosriekstu biezzupa ar čili un timiānu
Pikantā zupa ar bazilika pesto

Salāti

Svaigie salāti ar ķiploku mērci un fetas sieru
Lapu salāti ar ceptu Kamambēras sieru

Saldie ēdieni

Vecāsmātes Hertas recepte – citrona kēkss
Kārdinošie vaniļas kēksiņi ar krēma cepurīti
Mafini no kabačiem – īsts gardums
Izcils deserts – saldā aveņu biezzupa

Uzkodas

Kā mājās uzcept gardu ķirbja sēklu maizi
Kabaču ripiņas ar svaigo un kazas sieru

Konservējumi

Nevainojama recepte – marinēti ķirbji
Mājās gatavots lečo no tomātiem
Sēņu cienītāju delikatese – marinētas gailenītes
Čorizo un tomātu ievārījums

Mērcītes

Baklažānu mērce
Biešu un ābolu mērce