Receptes

Krāsnī cepti dārzeņi ar fetas sieru

Melleņu kūka ar smalko musli
Pamatēdieni

Ļoti gardas mājās gatavotas zivs kotletes rīvmaizē

Zelta klasika: burkānu – zirnīšu sautējums saldā krējuma mērcītē

Cepeškrāsnī cepti cāļu spārniņi, kas gatavoti īpašā mērcē

Spageti sacepums ar spinātiem un baziliku
Zupas

Kad gribas ko izcilu un sātīgu: skābētu kāpostu zupa
Kā pagatavot izcilu franču sīpolu zupu?
Frikadeļu zupiņa ar kausēto sieru
Šefpavāra recepte: ķirbju – kokosriekstu biezzupa ar čili un timiānu
Salāti
Svaigie salāti ar ķiploku mērci un fetas sieru
Laša salāti ar avokado, zemenēm un salātlapām
Lapu salāti ar ceptu Kamambēras sieru
Salāti ar šķiņķi un jaunajiem kartupelīšiem
Saldie ēdieni
Sirsniņdienai! Sulīga burkānkūka ar krēmsieru un ogām
Vecāsmātes Hertas recepte – citrona kēkss
Kārdinošie vaniļas kēksiņi ar krēma cepurīti
Mafini no kabačiem – īsts gardums
Uzkodas
Uzkoda, no kuras grūti atteikties – cepti sīpolu gredzentiņi
Kā mājās uzcept gardu ķirbja sēklu maizi
Kabaču ripiņas ar svaigo un kazas sieru
Izsmalcināta un sātīga uzkoda: ar avokado un tomātiem pildīts lavašs
Konservējumi
Nevainojama recepte – marinēti ķirbji
Mājās gatavots lečo no tomātiem
Sēņu cienītāju delikatese – marinētas gailenītes
Čorizo un tomātu ievārījums
Mērcītes
Omītes recepšu krājumi – kā pagatavot krējuma mērcīti?
Eksotiska čili mērce
Baklažānu mērce
Biešu un ābolu mērce