Foto – bonappetit.lv

Rīta maize ar biezpienu un bekonu. Lai spēks kaulos! 0

Pagatavošanas laiks: apm. 40 min.
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kokteilis
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas 48
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Lasīt citas ziņas

1 maizes klaips
2 olas
180g biezpiens
100g bekons
50g rīvēts parmezāna
6-8 ķiršu tomātiņi
sāls, pipari

Pagatavošana

Biezpienu sajaukt ar olām, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maizes klaipam no augšpuses nogriezt cepurīti un izgrebt vidu. Maizes iekšpusi izklāt ar bekona šķēlēm. Piepildīt ar biezpiena masu un izdekorēt ar ķiršu tomātiņiem, iespiežot tos biezpienā.

Maizi cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 30 min. 10 min pirms cepšanas beigām maizi pārkaisīt ar Parmezānu.
Maizi atdzesē, sagriež šķēlēs un pasniedz ar dārzeņu salātiem.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.