Foto – Aija Geida

Rožu kūka
 0

Kā gatavot?

Veidnē (25 – 30 cm diametrā) izklāj kārtaino mīklu. Biezpienu izmaļ gaļas mašīnā un bļodā samaisa ar cukuru, maltu kanēli, mannu un skābo krējumu.

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
Kokteilis
Jaunava nevienam netic, Skorpions nepiedod, bet Ūdensvīrs vienkārši aiziet… Nepieejamāko zodiaka zīmju tops 5
Lasīt citas ziņas

Veidnē vienmērīgi ieklāj pildījumu. Ābolus nomazgā un ar kartupeļu tīrāmo nazīti sagriež skaistās garās mizās 1,5 – 2 mm biezumā. No tām veido rozītes, kuras iestiprina mīklā. Cep +180 grādos 30 – 35 minūtes (atkarībā no tā, cik biezas ir ābolu šķēlītes). Pārkaisa ar pūdercukuru. Izskatās svinīgi un kārdinoši, garšo brīnišķīgi: sulīgi un aromātiski!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.