Publicitātes foto

Ķirbju maize ar ķirbju fritatu 0

Pannā sakarsē eļļu un uz ļoti mazas liesmas zem vāka cep ķirbi, līdz tas mīksts. Nolej lieko eļļu, bet to atstāj.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Maskavai draud tas, no kā Putins visvairāk baidās? Karā briest jauns, interesants posms
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
Lasīt citas ziņas

Bļodā iesit olas, pievieno sāli un ar dakšiņu kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa. Uzbārsta piparus. Izceptajam ķirbim pievieno sieru, sakultās olas un cep krāsnī +200 °C, kamēr gatavs. Pirms pasniegšanas uzber piparus. Pasniedz ar ķirbju maizi.

Gatavoja  “Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.