Foto: Aptieciņa no dabas/Facebook

Sāļš rabarberu pārsteigums uz maizītes! Recepte, kas pārsteidz daudzums pavārus 0

Kas tev nāk prātā, dzirdot “rabarberi”? Plātsmaize? Kompots? Ievārījums? Jā, mēs tos zinām. Bet rabarbers var vairāk. Tas var kļūt par sāļu humosu, kraukšķīgu karbonādi, kokosriekstu krēmzupu vai pat saldenu čatniju pie siera dēļa.

Reklāma
Reklāma
“Baltijas valstis ir kā pagalma huligāni Eiropas bandā!” Lavrovs asi uzbrūk Latvijai un kaimiņvalstīm 1
Kokteilis
“Kaut ko tādu nebiju redzējis!” Pamatīgi izpostīta Arņa Krauzes saimniecība netālu no Madonas
Veselam
Ko baltmaize dara ar tavām smadzenēm, sirdi un vidukli – 5 šī ikdienas produkta sekas 5
Lasīt citas ziņas

Skābenais koksnes kāts pārtop par garšas pārsteigumu, ja tikai ļauj viņam izspēlēties!

Te būs dažas vienkārša, bet pavisam nepieradināta rabarberu recepte, ko var pagatavot mājās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rabarberu humoss – sāļš pārsteigums uz maizītes. Jā, tu izlasīji pareizi — rabarberu humoss!
Skābens, atsvaidzinošs un negaidīti labs. Ideāls ar maizi, dārzeņiem vai kā uzkoda uz dārza galda.

Recepte:
1. Sautē nelielu rabarberu daudzumu ar šķipsniņu cukura, līdz tie mīksti.

2. Pievieno vārītus turku zirņus (vai sviesta pupiņas), citrona sulu, ķiploku, sāli, piparus.

3. Sablendē ar nedaudz olīveļļas.

4. Pasniedz ar svaigu maizi vai krekeriem.

Skābums, kas kļūst par krēmu. Rabarbers, kādu neesi baudījis!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.