Foto – Shutterstock.com

Sautēti kāposti ar gaļu 0

Dziļā pannā uzkarsē eļļu vai cūku taukus, liek skābētos kāpostus, cukuru un sāli. Uz lēnas uguns cepina, kamēr kāposti maina krāsu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju 70
“Kā var nozombēt cilvēkus!” Veidemane izsakās par vienu no lielākajiem pēdējo gadu protestiem Rīgā
Kokteilis
3 spēcīgas raganas saskaņā ar zodiaka zīmi: strīdēties ar viņām ir bīstami
Lasīt citas ziņas

Pēc tam pārliek pīlē, starp kāpostiem kārtojot lielos gabalos sagrieztu žāvēto un svaigo gaļu, piparu graudiņus. Pannā, kurā cepti kāposti, ielej pāris glāžu ūdens un uzvāra. Uzlej kāpostiem, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī. Ik pa laikam apmaisa, jo var piedegt, un papildina ūdeni.

Kad kāposti gandrīz gatavi, pievieno divus sagrieztus sīpolus, kas apcepti uz pannas kopā ar tējkaroti cukura, šķipsnu sāls un tējkaroti sojas mērces. Tad štovē, līdz kāposti pavisam mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no piemājas saimniecības ražotnes “Kāpostnīca” īpašnieces Ivetas Ļekūnes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.