Foto – Shutterstock.com

Sautēti kāposti ar gaļu 0

Dziļā pannā uzkarsē eļļu vai cūku taukus, liek skābētos kāpostus, cukuru un sāli. Uz lēnas uguns cepina, kamēr kāposti maina krāsu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 latvieši, kuri vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu, bet nākotnē varētu kļūt par miljonāriem – par dažiem no viņiem jau būsiet dzirdējuši 28
Kokteilis
Kad pirkt loterijas biļeti un kura ir labākā diena mājokļa iegādei? Astroloģe nosauc 7 šī gada veiksmīgākās dienas
Kokteilis
Ūdensvīrs – orangutāns, Dvīņi – lapsa: kāds savvaļas dzīvnieks tu esi pēc zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Pēc tam pārliek pīlē, starp kāpostiem kārtojot lielos gabalos sagrieztu žāvēto un svaigo gaļu, piparu graudiņus. Pannā, kurā cepti kāposti, ielej pāris glāžu ūdens un uzvāra. Uzlej kāpostiem, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī. Ik pa laikam apmaisa, jo var piedegt, un papildina ūdeni.

Kad kāposti gandrīz gatavi, pievieno divus sagrieztus sīpolus, kas apcepti uz pannas kopā ar tējkaroti cukura, šķipsnu sāls un tējkaroti sojas mērces. Tad štovē, līdz kāposti pavisam mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no piemājas saimniecības ražotnes “Kāpostnīca” īpašnieces Ivetas Ļekūnes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.