Foto – Shutterstock.com

Sautēti kāposti ar gaļu 0

Dziļā pannā uzkarsē eļļu vai cūku taukus, liek skābētos kāpostus, cukuru un sāli. Uz lēnas uguns cepina, kamēr kāposti maina krāsu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pēc tam pārliek pīlē, starp kāpostiem kārtojot lielos gabalos sagrieztu žāvēto un svaigo gaļu, piparu graudiņus. Pannā, kurā cepti kāposti, ielej pāris glāžu ūdens un uzvāra. Uzlej kāpostiem, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī. Ik pa laikam apmaisa, jo var piedegt, un papildina ūdeni.

Kad kāposti gandrīz gatavi, pievieno divus sagrieztus sīpolus, kas apcepti uz pannas kopā ar tējkaroti cukura, šķipsnu sāls un tējkaroti sojas mērces. Tad štovē, līdz kāposti pavisam mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no piemājas saimniecības ražotnes “Kāpostnīca” īpašnieces Ivetas Ļekūnes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.