Foto – Aija Geida

Pildījums ar kāpostiem 0

Kāposts ir lēts un vērtīgs dārzenis, ar ko var pildīt sāļās maizītes un pīrāgus. Liekot to dažādos mīklas izstrādājumos, izdodas pavisam atšķirīgas garšas ēdieni.

Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Jaunā sistēma dzen stresā visus. “Šodien klasesbiedrs ar 39 temperatūru nāca uz skolu, lai uzrakstītu darbu. Nopietni?!?” 74
Lasīt citas ziņas

Kāpostu sakapā mazos gabaliņos. Ķiplokus smalki sagriež. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, tad pieliek kāpostus, ķiplokus un sutina, līdz vidēji mīksti. Pieber garšvielas, sāli un brūno karamelizēto cukuru (ja nav pieejams, var izmantot balto). Pēc tam pielej tomātu mērci un sutina uz mazas uguns, līdz kāposti iekrāsojas viegli sarkanbrūni. Pildījuma pietiek 35–45 kāpostu pīrādziņiem vai vienam lielam sāļajam pīrāgam.

! Gatavojot pildījumu, kāpostus nevajag izsutināt pavisam mīkstus, bet lai tie ir mazliet kraukšķīgi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.