Nedēļas darījums. Būvmateriālu vietā autiņbiksītes 6

Reti gadās, kad veikals tiek “aizklapēts” ciet un tā vietā atvērta jauna ražotne. Parasti ir otrādi. Šonedēļ ar savā ziņā unikālu darījumu izcēlusies vēju pilsēta Liepāja.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo! 13
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 294
Lasīt citas ziņas

Plānots, ka turpmāk būvniecības, remonta un sadzīves preču tirdzniecības centra “K Senukai” telpās tiks ierīkota SIA “iCotton” autiņbiksīšu ražotne. Tomēr būvmateriāla veikala faniem nav jāsatraucas, “K Senukai” neplāno Liepāju pamest, bet meklē vietu jaunas veikala ēkas būvniecībai tuvāk pilsētas centram.

Vecā ēka atrodas uz pašvaldības zemes, Brīvības ielā 164. Liepājas dome lēmusi par atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām uz to un uzņēmumam “iCotton” ēku pārdot par 1,8 miljoniem eiro. Krievijas uzņēmējiem Maralbekam Gabdsatarovam un Dmitrijam Reņevam piederošā rūpnīca “iCotton” Liepājā jau ražo mitrās salvetes, bērnu autiņbiksītes, neaustus kokvilnas audumus, vates plāksnītes un irbulīšus un nodarbina pusotru simtu liepājnieku. Sākotnēji tika plānots autiņbiksīšu ražotni izveidot jaunceļamā ēkā blakus esošajai uzņēmuma ražotnei Krūmu ielā, bet plāni mainījās. Būvmateriāla veikala telpās autiņbiksītes plānots sākt ražot līdz šā gada beigām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavojuši Linda Rasa, Ivars Bušmanis, Marta Oplucāne

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.