Šefpavāre skaidro, kāpēc gaļu nav vēlams likt uz aukstas pannas 10

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” šefpavāre Ina Poliščenko gatavo maltās gaļas bumbiņas sinepju mērcē.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Raidījuma gaitā, liekot uz pannas maltās gaļas bumbiņas, viņa uzsver, ka gaļas produktus nedrīkst likt uz aukstas pannas – jāliek tikai uz sakarsētas pannas. Šāda pieeja nodrošina tā saukto “šoka temperatūru” gaļas produktiem, kas palīdz saglabāt mitrumu to iekšpusē.

“Ja gaļu liksim un cepsim uz aukstas pannas, gaļa uz tās pannas vārīsies. Rezultātā gaļa būs sausa, jo viss mitrums būs palicis uz pannas,” viņa skaidro.

Visu raidījumu var noskatīties šeit:

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.