Šefpavāre skaidro, kāpēc gaļu nav vēlams likt uz aukstas pannas 10

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” šefpavāre Ina Poliščenko gatavo maltās gaļas bumbiņas sinepju mērcē.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Raidījuma gaitā, liekot uz pannas maltās gaļas bumbiņas, viņa uzsver, ka gaļas produktus nedrīkst likt uz aukstas pannas – jāliek tikai uz sakarsētas pannas. Šāda pieeja nodrošina tā saukto “šoka temperatūru” gaļas produktiem, kas palīdz saglabāt mitrumu to iekšpusē.

“Ja gaļu liksim un cepsim uz aukstas pannas, gaļa uz tās pannas vārīsies. Rezultātā gaļa būs sausa, jo viss mitrums būs palicis uz pannas,” viņa skaidro.

Visu raidījumu var noskatīties šeit:

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.