Cik ilgi un kādā temperatūrā drīkst sautēt vistu, lai tā nepaliek sausa? 6

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” tika uzdots jautājums par to, cik ilgi un kādā temperatūrā sautēt vistu, lai tā nepaliek sausa?

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Šefpavāre Ina Poliščenko skaidroja, ka šī ēdiena pagatavošana ir ātra. “Pirmais, apcepam saknes, pievienojam garšvielas, pievienojam vistu. Kad viņa ir apcepusies, tad pievienojam kokosriekstu pienu. Sautēšana vidējā temperatūrā apmēram 4 – 5 minūtes, maksimums 10 minūtes. Un viss, slēdzam ārā, jo vista ir pagatavojama ļoti ātri,” tā ieteica šefpavāre Poliščenko.

Kā zināt, kad vista ir gatava? To pārbauda, izņemot ārā gabaliņu un pārgriežot uz pusēm. “Ja vidū nav sarkans, tātad šis produkts ir ēšanas gatavībā. Sauss ēdiens paliek tad, kad mēs viņu tiešām pakļaujam termiskai apstrādei jeb vārīšanai ļoti ilgu laiku. Mēs to produktu samokam, temperatūra ir par augstu un pēc tam tas ēdiens ir jākošļā diezgan ilgi,” uzsvēra šefpavāre.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.