Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga.   21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga. 21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Siera kūka. Recepti iesaka žurnāliste Ilze Lavrinoviča 0

KĀ GATAVOT?

Pannā izkausē cukuru un nedaudz sviesta, tajā cep mandeļu skaidiņas, līdz kļuvušas maigi brūnas.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Atstāj atdzist, pēc tam ber stikla glāzē vai deserta trauciņā, veidojot aptuveni 1 cm biezu kārtu.

Filadelfjas sieru saputo ar Maskarpones sieru, pievienojot pūdercukuru. Šo masu liek otrajā kārtā, bet trešajā kārtā – putukrējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tam pāri liek salauzītus, pienā izmērcētus cepumus “Dāmu pirkstiņi”, pēc tam plānā kārtiņā – ievārījumu. Nākamajā kārtā – atkal saputotu divu veidu sieru un atkal putukrējumu.

Pārkaisa ar smalki rīvētu balto šokolādi. Rotā ar sakapātām ogām vai augļiem, šoreiz – ar zemenēm.

Gatavoja restorāna “Zivju lete” šefpavārs VILNIS BRESIS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.