
Foto – Valdis Semjonovs
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm 0
Smilšu mīklai pievieno kakao un samīca. Izveltnē, liek veidnē un mazliet apcep.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Saldo krējumu ar sviestu uzvāra, uzlej melnajai šokolādei, labi iemaisa, lai tā izkūst, un ļauj mazliet atdzist. Ar slotiņu iemaisa olas. Masu uzreiz lej apceptajā groziņā un cep +150 °C 10–15 minūtes, līdz sarecējusi. Atdzisušu glazē ar šokolādes glazūru un dekorē ar ogām.
Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
“34 miljoni eiro nesedz pilnīgi itin neko!” Veselības un sociālās aprūpes darbiniekus neapmierina Finanšu ministrijas lēmums
VIDEO. Ukrainas dronu uzbrukums izsit no ierindas 60 miljonus dolāru vērtu Krievijas karakuģi
Kraukšķīgā šokolādes kūciņa
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Torte kā arbūzs! Jautrām 1. septembra svinībām
Neredzēta recepte! Mafinu torte ar biezpiena un mandeļu krēmu
Sāļā torte “Grāfa Līvena loms”. Konkursa recepte
Kapučīno kūka
Sāļā torte “Austriņa” ar trijām kārtām. Konkursa uzvarētājas recepte
Zemeņu torte “Aļaska”