Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm 0
Smilšu mīklai pievieno kakao un samīca. Izveltnē, liek veidnē un mazliet apcep.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
15
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā
14
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Saldo krējumu ar sviestu uzvāra, uzlej melnajai šokolādei, labi iemaisa, lai tā izkūst, un ļauj mazliet atdzist. Ar slotiņu iemaisa olas. Masu uzreiz lej apceptajā groziņā un cep +150 °C 10–15 minūtes, līdz sarecējusi. Atdzisušu glazē ar šokolādes glazūru un dekorē ar ogām.
Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”