
Foto – Valdis Semjonovs
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm 0
Smilšu mīklai pievieno kakao un samīca. Izveltnē, liek veidnē un mazliet apcep.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Saldo krējumu ar sviestu uzvāra, uzlej melnajai šokolādei, labi iemaisa, lai tā izkūst, un ļauj mazliet atdzist. Ar slotiņu iemaisa olas. Masu uzreiz lej apceptajā groziņā un cep +150 °C 10–15 minūtes, līdz sarecējusi. Atdzisušu glazē ar šokolādes glazūru un dekorē ar ogām.
Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”
Kraukšķīgā šokolādes kūciņa
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Torte kā arbūzs! Jautrām 1. septembra svinībām
Neredzēta recepte! Mafinu torte ar biezpiena un mandeļu krēmu
Sāļā torte “Grāfa Līvena loms”. Konkursa recepte
Kapučīno kūka
Sāļā torte “Austriņa” ar trijām kārtām. Konkursa uzvarētājas recepte
Zemeņu torte “Aļaska”