Foto – Valdis Semjonovs
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm 0
Smilšu mīklai pievieno kakao un samīca. Izveltnē, liek veidnē un mazliet apcep.
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
“Šī ziema Krievijai būs aukstāka un tumšāka nekā mums!” Kas slēpjas aiz šī klusā Ukrainas prieka?
Saldo krējumu ar sviestu uzvāra, uzlej melnajai šokolādei, labi iemaisa, lai tā izkūst, un ļauj mazliet atdzist. Ar slotiņu iemaisa olas. Masu uzreiz lej apceptajā groziņā un cep +150 °C 10–15 minūtes, līdz sarecējusi. Atdzisušu glazē ar šokolādes glazūru un dekorē ar ogām.
Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”
VIDEO. FOTO. Persijas līcī ūdens kļuvis “asinsarkans”, radot bažas par Bībeles pravietojumu
“Nevarēju iedomāties, ka ar savu dēlu drīkstēs dalīties tikai dzīvoklī!” Didrihsonei pēc eglītes bērnudārzā uzbrukusi bēdiņa
ASV izlūkdienesti: Putina mērķi ir nemainīgi – tie krasi atšķiras no Trampa izsapņotā
Kraukšķīgā šokolādes kūciņa
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Torte kā arbūzs! Jautrām 1. septembra svinībām
Neredzēta recepte! Mafinu torte ar biezpiena un mandeļu krēmu
Sāļā torte “Grāfa Līvena loms”. Konkursa recepte
Kapučīno kūka
Sāļā torte “Austriņa” ar trijām kārtām. Konkursa uzvarētājas recepte
Zemeņu torte “Aļaska”



