Foto – Bonappetit.lv

Siltie salāti ar lasi 0

Pagatavošana

Pupiņas atlaidināt. Sēnes notīrīt no zemes un sagriezt šķēlītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept smalki sakapātu ķiploku. Pievienot sēnes un ātri apcept. Pievienot pupiņas un cept līdz šķidrums iztvaiko. Pievienot rīvētu ingvera sakni, 1 ēd.k. čili mērci, sojas mērci, svaigi spiestu aplesīna sulu un rīvētu miziņu. Apmaisīt un cept vēl 2-3 min.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Atsevišķi apcept lasi, glazējot to ar 1 ēd.k. čili mērci.

Salātus pasniedz siltus ar lasi. Ja ir vēlme, salātus var pārkaisīt ar sezama sēkliņām.

Recepti piedāvā “Prisma” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.