Publicitātes foto

Zandarta karpačo 0

Marinētos gurķus un kaltētos tomātus sagriež ļoti plānās strēmelītēs vai gabaliņos. Pievieno kaperus un pētersīļus, apslaka ar eļļu, pieber sāli un piparus, liek trauciņā un pārklāj zandarta fileju, kas ar asu nazi sagriezta ļoti plānās šķēlēs.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

“Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne (attēlā). Lūk, dažas viņas uzburto ēdienu receptes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.