
Publicitātes foto
Zandarta karpačo 0
Marinētos gurķus un kaltētos tomātus sagriež ļoti plānās strēmelītēs vai gabaliņos. Pievieno kaperus un pētersīļus, apslaka ar eļļu, pieber sāli un piparus, liek trauciņā un pārklāj zandarta fileju, kas ar asu nazi sagriezta ļoti plānās šķēlēs.
Reklāma
Reklāma
Iespējamie sliktākie scenāriji: kā Izraēlas un Irānas konflikts var skart pasauli?
Otrreiz, visticamāk, neapmeklētu! Rīgā atklāts “Shein Club” veikals – ko par to saka sociālo mediju lietotāji?
Īsta mīlestība atnāks, bet kad? Noskaidro, kurā dzīves posmā sastapsi savu dvēseles radinieku, balstoties uz savu dzimšanas mēnesi
“Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne (attēlā). Lūk, dažas viņas uzburto ēdienu receptes.