
Publicitātes foto
Zandarta karpačo 0
Marinētos gurķus un kaltētos tomātus sagriež ļoti plānās strēmelītēs vai gabaliņos. Pievieno kaperus un pētersīļus, apslaka ar eļļu, pieber sāli un piparus, liek trauciņā un pārklāj zandarta fileju, kas ar asu nazi sagriezta ļoti plānās šķēlēs.
Reklāma
Reklāma
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
“Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne (attēlā). Lūk, dažas viņas uzburto ēdienu receptes.