Vafeļu torte – gardums bez cepšanas 0

Sastāvdaļas – 250 g sviesta, 100 g tumšās šokolādes, 2 bundžas iebiezinātā piena, 50 ml saldā krējuma (20%), vafeļu plāksnes (lielās, apaļās).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Lasīt citas ziņas

Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu (200 g) un sakuļ (sablenderē) līdz viendabīgai masai.

Uz lēzena šķīvja kārto vafeļu plāksnes, pa vidu smērējot ar iegūto pildījuma masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo glazūru. Izkausē šokolādi, nedaudz atdzesē, pievieno sviestu (50 g) un saldo krējumu, kārtīgi samaisa.

Ar glazūru smērē torti no visām pusēm.

Torti liek ledusskapī uz 3 stundām.

Pirms pasniegšanas var skaisti izrotāt.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.