Vafeļu torte – gardums bez cepšanas 0

Sastāvdaļas – 250 g sviesta, 100 g tumšās šokolādes, 2 bundžas iebiezinātā piena, 50 ml saldā krējuma (20%), vafeļu plāksnes (lielās, apaļās).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu (200 g) un sakuļ (sablenderē) līdz viendabīgai masai.

Uz lēzena šķīvja kārto vafeļu plāksnes, pa vidu smērējot ar iegūto pildījuma masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo glazūru. Izkausē šokolādi, nedaudz atdzesē, pievieno sviestu (50 g) un saldo krējumu, kārtīgi samaisa.

Ar glazūru smērē torti no visām pusēm.

Torti liek ledusskapī uz 3 stundām.

Pirms pasniegšanas var skaisti izrotāt.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.