Vafeļu torte – gardums bez cepšanas 0

Sastāvdaļas – 250 g sviesta, 100 g tumšās šokolādes, 2 bundžas iebiezinātā piena, 50 ml saldā krējuma (20%), vafeļu plāksnes (lielās, apaļās).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu (200 g) un sakuļ (sablenderē) līdz viendabīgai masai.

Uz lēzena šķīvja kārto vafeļu plāksnes, pa vidu smērējot ar iegūto pildījuma masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo glazūru. Izkausē šokolādi, nedaudz atdzesē, pievieno sviestu (50 g) un saldo krējumu, kārtīgi samaisa.

Ar glazūru smērē torti no visām pusēm.

Torti liek ledusskapī uz 3 stundām.

Pirms pasniegšanas var skaisti izrotāt.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.