Skābenās aveņu sloksnītes 0

Veidni izklāj ar ietaukotu cepampapīru. Aukstā ūdenī mērcē želatīna plāksnītes.

Reklāma
Reklāma
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Lasīt citas ziņas

Caur sietu izberž tik daudz aveņu, lai iegūtu 100 ml biezeņa. Traukā tam pievieno cukuru, zeltaino sīrupu, ūdeni un vāra 5–6 minūtes.

Želatīna plāksnītēm nolej lieko ūdeni, liek karstajā aveņu masā, pieber citronskābi un samaisa. Masu ar lāpstiņu plānā kārtiņā izklāj uz cepampapīra. Atstāj istabas temperatūrā vismaz uz divām stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cukuram pieber citronskābi un citrona miziņu. Aveņu želejas plāksni ar asu nazi sagriež tievās, ap 2 cm platās sloksnītēs un apviļā cukura un citronskābes maisījumā. Plāksnītes uzglabā istabas temperatūrā traukā bez vāka.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.