
Šokolādes trifeles ar zvaigžņu anīsu 0
Sasmalcina šokolādi. Saldo krējumu un anīsu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un tūlīt noņem no plīts. Atstāj uz piecām minūtēm, pēc tam vēlreiz uzsilda un maisot pievieno šokolādi un tumšo sīrupu. Anīsa zvaigznītes izņem.
Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
13
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Maisījumu izlej uz pannas, kas izklāta ar 20 x 20 cm cepampapīru, uzklāj pārtikas plēvi un atstāj vismaz uz 24 stundām ledusskapī. Atdzisušu sagriež 50–60 gabaliņos un pārkaisa ar kakao pulveri.
Kraukšķīgās ziedkāpostu rozetes
Baklažānu “pastaliņas” no kārtainās mīklas ar sieru. Pikanta uzkodiņa!
Šokolādes fondī. Gards deserts draugu lokā
Skābētu kāpostu salāti ar plūmēm. Recepte no Ances Annas Šternbergas jaunās grāmatas
Cepelīns latviešu gaumē. Vienkārša un ātra receptīte
Gardais, ātri pagatavojamais desertiņš Ziemasvētku priekšnojautās
Karstais ābolu pīrāgs ar saldējumu. Burvīga svētku recepte
Ābolu gredzeni mīklā