Foto – Bonappetit.lv

Skābēti asie pipari – garda piedeva pie gaļas 0

Sastāvdaļas
10–12 asie pipari
3–4 saldā paprika
6–8 ķiploka daiviņas
cukurs
sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Čili piparus nomazgā, sagriež uz pusēm, iztīra sēklas un sagriež strēmelītēs. Tieši tāpat iztīra un sagriež saldo papriku. Ķiploka daiviņas nomizo un sagriež šķēlītēs. Visu saliek lielā bļodā, pārkaisa ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzliek slogu un novieto sausā vietā skābēties uz 3–4 dienām.

Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.