Foto-Anda Krauze

Skābētu kāpostu zupa
 ar ribiņām 0

Sastāvdaļas – 300 g skābētu kāpostu, 100 g burkānu, 50 g sīpolu, 150 g kūpinātu cūkas ribiņu, 40 g bekona, 60 g pērļu grūbu, 20 g pētersīļu, 40 g eļļas, 1 ēd. k. cukura, sāls, pipari – pēc garšas.

Pagatavošana.

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Lasīt citas ziņas

Burkānus un sīpolus sagriež salmiņos, liek katlā, pielej eļļu un cep, līdz sīpoli zeltaini. Tad pievieno sagrieztus kāpostus, pielej ūdeni, pieliek ribiņas, smaržīgos piparus, lauru lapas, cukuru un divas stundas vāra uz lēnas uguns. 20 minūtes pirms zupa gatava pievieno pērļu grūbas.

Lej šķīvī un rotā ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un kraukšķīgām cepta bekona šķēlēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.