Foto-Anda Krauze

Skābētu kāpostu zupa
 ar ribiņām 0

Sastāvdaļas – 300 g skābētu kāpostu, 100 g burkānu, 50 g sīpolu, 150 g kūpinātu cūkas ribiņu, 40 g bekona, 60 g pērļu grūbu, 20 g pētersīļu, 40 g eļļas, 1 ēd. k. cukura, sāls, pipari – pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Burkānus un sīpolus sagriež salmiņos, liek katlā, pielej eļļu un cep, līdz sīpoli zeltaini. Tad pievieno sagrieztus kāpostus, pielej ūdeni, pieliek ribiņas, smaržīgos piparus, lauru lapas, cukuru un divas stundas vāra uz lēnas uguns. 20 minūtes pirms zupa gatava pievieno pērļu grūbas.

Lej šķīvī un rotā ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un kraukšķīgām cepta bekona šķēlēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.