Smalko grūbu, safrāna un kokosriekstu piena biezputra ar karamelizētiem bumbieriem 0

Sastāvdaļas
• 100 g pērļu grūbu
• 200 ml kokosriekstu piena
• krēmsiers
• 100 ml ūdens
• safrāns
• jūras sāls pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Safrānu iemērc pienā, ļauj pastāvēt. Grūbas noskalo aukstā ūdenī, pielej ūdeni un uzvāra. Pielej pienu, līdz veidojas putras konsistence, pieber sāli.

Pannu sakarsē, izkausē gabaliņu sviesta, pieber cukuru, karsē, līdz cukurs sāk kust. Pievieno sagrieztu bumbieru šķēlītes, karamelizē no abām pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Siltu putru kārto šķīvjos kopā ar bumbieriem. Iemaisa krēmsieru.

Zirņu un biešu falāfels ar mērci (bumbiņas)

(Austrumu tautu ēdiens latviešu gaumē)

Sastāvdaļas
• 400 g novārītu zirņu
• 60 g nomizotu sīpolu
• 500 ml eļļas fritēšanai
• 60 g pupu miltu
• 2 ķiploka daiviņas
• 100 g vārītu biešu
• pustējkarote jūras sāls
• pustējkarote kumīna
• cietais siers
• jogurts
• saišķītis kinzas

Pagatavošana.
Blendera krūzē liek visas sastāvdaļas un sasmalcina viendabīgā masā. Katlā sakarsē eļļu fritēšanai. No masas veido vidēja lieluma bumbiņas un vāra eļļā, līdz tās kļūst kraukšķīgas. Nosusina uz papīra dvielīša un pasniedz ar sarīvētu cieto sieru, jogurtu un kinzu.

RAKSTS TAPIS SADARBĪBĀ AR BIEDRĪBU SIERA KLUBS

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.