Foto no clever-squirrel.livejournal.com

Šokolādes cepumi 0

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Ieklāj cepampannā cepamo papīru.

Sarīvē tumšo šokolādi.

Sviestu, kas paturēts istabas temperatūrā, sakuļ ar cukuru.

Reklāma
Reklāma
Ik 44 minūtes Zeme saņem mistisku signālu no Visuma – NASA atklāj tā avotu
Kokteilis
“Vēlos to paziņot publiski!” Emocionālā video mūziķis Atis Ieviņš dalās ar sāpīgiem notikumiem, atklājot patiesību par savu laulību
Veselam
Sāp un dedzina pakrūtē? 10 pārtikas produkti, kas kaitē kuņģim un veicina kuņģa dedzināšanu
Lasīt citas ziņas

Pa vienai pievieno olas un vienas olas dzeltenumu, masu labi sakuļot pēc katras olas pievienošanas.

Pievieno sarīvētu šokolādi, kā arī vaniļu. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Miltus samaisa ar cieti un cepamo pulveri, izsijā.

Sakulto masu iemaisa mīklā, pievieno miltus.

Mīklu izrullē 5 mm biezā slānī.

Izspiež no mīklas aplīšus, liek uz plāts un cep 12-15 minūtes. Labāk nenoturēt par ilgu!

Atdzesē.

Izkausē piena vai tumšo šokolādi ūdens peldē.

Katru cepumu liek kausētajā šokolādē, lai puse no cepuma būtu ar šokolādes masu. Tad liek uz restēm un nogaida, kamēr šokolāde sastingst.

Cepumi ir garšīgi arī tad, ja nemērcē šokolādē.

Avots: clever-squirrel.livejournal.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.