Ēdieni restorānā “Upe”, Liepāja, Lielā iela 11.   09/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Upe”, Liepāja, Lielā iela 11. 09/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Trīskāršais šokolādes muss ar makarūniem 0

KĀ GATAVOT

Saldajam krējumam pievieno vaniļu, cukuru un saputo stingrās putās. Ūdens peldē izkausē piena šokolādi un sajauc ar putukrējumu. Pēc tam to pašu dara ar balto un tumšo šokolādi. Stikla glāzē apakšējā kārtā liek piena šokolādes un putukrējumu masu, vidējā – baltās šokolādes un putukrējuma, augšējā – tumšās šokolādes un putukrējuma masu. Pasniedz kopā ar makarūnu cepumiem. Izsijātiem miltiem un pūdercukuram pievieno olu baltumus, maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Pievieno dabīgo krāsvielu. Ar konditorejas maisiņu uz speciālā makarūnu paliktnīša vai pergamenta izspiež aplīšus. Cep 15 min 150 grādu temperatūrā. Pildījumam saputo saldo krējumu, pievienojot izkausētu šokolādi. Ievieto ledusskapī, lai sacietē, pēc tam smērē starp cepumu pusītēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Kāda būs Ukraina 5-10 gadus pēc kara? Zelenskis aicina nefantazēt, bet divas lietas viņš apsola
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Liepājas restorāna “Upe” pavārei RENĀTE PETROVSKA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.