Foto – Valdis Semjonovs

Šokolādes olas, pašu taisītas 0

KĀ GATAVOT?

Šo šokolādes olu darināšana var izvērsties par jauku Lieldienu pasākumu ģimenes lokā, kas īpašu prieku sagādās bērniem. Olai vienā galā izdur caurumiņu, olas saturu iztecina, čaumalu saglabājot veselu. Tā izdara ar tik olām, cik šokolādes olas vēlaties iegūt. Čaumalu izskalo, ļauj apžūt. Katliņā ūdens peldē izkausē tādu šokolādi, kāda vislabāk garšo, bet var veidot arī šokolāžu sajaukumu, piemēram, rūgto šokolādi sakausējot kopā ar piena vai balto šokolādi. Var piebērt klāt sadrupinātus riekstus vai rozīnes. Šo masu ar konditorejas maisiņu pilda tukšajā čaumalā. Uz 15 līdz 20 min ievieto saldētavā. Čaumalu noloba, un šokolādes olas ir gatavas! Kārto deserta traukā, rotājot ar svaigām zemenēm, avenēm, kazenēm, mellenēm.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Amarone” šefpavāre IVETA JEGOROVA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.