Foto – Valdis Semjonovs

Šokolādes olas, pašu taisītas 0

KĀ GATAVOT?

Šo šokolādes olu darināšana var izvērsties par jauku Lieldienu pasākumu ģimenes lokā, kas īpašu prieku sagādās bērniem. Olai vienā galā izdur caurumiņu, olas saturu iztecina, čaumalu saglabājot veselu. Tā izdara ar tik olām, cik šokolādes olas vēlaties iegūt. Čaumalu izskalo, ļauj apžūt. Katliņā ūdens peldē izkausē tādu šokolādi, kāda vislabāk garšo, bet var veidot arī šokolāžu sajaukumu, piemēram, rūgto šokolādi sakausējot kopā ar piena vai balto šokolādi. Var piebērt klāt sadrupinātus riekstus vai rozīnes. Šo masu ar konditorejas maisiņu pilda tukšajā čaumalā. Uz 15 līdz 20 min ievieto saldētavā. Čaumalu noloba, un šokolādes olas ir gatavas! Kārto deserta traukā, rotājot ar svaigām zemenēm, avenēm, kazenēm, mellenēm.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Amarone” šefpavāre IVETA JEGOROVA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.