Praktiski
Receptes

Speltas kviešu putra0

Foto-Valda Madalāne

Kā gatavot?

Putraimus ūdenī noskalo un, bieži apmaisot, vāra apmēram 30 minūtes. Sasmalcina sīpolu un rukolu (vai seleriju). Uz pannas olīveļļā vispirms apbrūnina sīpolu, tad pievieno rukolu (vai seleriju) un sīki sagrieztus tomātus. Pielej nedaudz ūdens. Ja ir vēlēšanās, var izmantot arī asos piparus. Kad sautējums gatavs, tam pievieno novārītos putraimus un labi samaisa. Pievieno sarīvētu sieru un pasniedz karstu vai atdzesētu.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.

Lasītākie

LL
LETA, LA.lv
Veselam
Faktiskais ar Covid-19 inficēto skaits Latvijā varētu būt lielāks par oficiāli reģistrēto
2 stundas
LA
LA.LV
Pasaulē
Pasauli aizkustina medmāsa, kura Beirūtas sprādziena laikā izglāba trīs jaundzimušos
6 stundas
GN
Gints Narogs
Sports
“Reti kura sasniedza 20 gadus, bet Rebeka tika vistālāk,” treneris pēc Kohas paziņojuma izvēlēties mīlestību velta mīļus atvadu vārdus
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
Rīgā vairs nebūs bezmaksas sabiedriskā transporta nevienos svētkos šogad
3 stundas
SD
Sandra Dieziņa
Ekonomika
Postošais sprādziens Beirūtā radījis jautājumus par drošību Latvijas ostās
2 stundas