“No tiesas neesmu saņēmusi ne prasības pieteikumu, ne arī pavēsti ierasties uz tiesas sēdi, par pašu spriedumu nemaz nerunājot,” apgalvo Elita Franciska Cimare.
“No tiesas neesmu saņēmusi ne prasības pieteikumu, ne arī pavēsti ierasties uz tiesas sēdi, par pašu spriedumu nemaz nerunājot,” apgalvo Elita Franciska Cimare.
Foto – Karīna Miezāja

Vēl pēc gada – 2014. gada 17. decembrī – “If Apdrošināšana” savu solījumu izpildīja un iesniedza prasību Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesā, lai piedzītu no Franciskas 2875 eiro lielos zaudējumus, kā arī tiesāšanās izdevumus 469 eiro. Prasība iesniegta divpadsmit dienas pēc tam, kad masu medijos bija izsludināta ziedojumu vākšanas kampaņa rakstnieces acu operācijām. 10


Arestē bankas kontu ar saziedoto naudu

Liels bija Franciskas meitas Marijas pārsteigums, kad viņa šī gada 8. februārī vairs nevarēja veikt maksājumus internetbankā. Tas neizdevās arī nākamajā dienā, tāpēc Marija zvanīja uz banku, lai noskaidrotu iemeslu. Tad arī uzzināja, ka viņas mammas bankas konts, kurā atradās saziedotie eiro un neliela pašas iekrātā naudas summa, pēc tiesu izpildītāju lūguma ir arestēts.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas
“No tiesas neesmu saņēmusi ne prasības pieteikumu, ne arī pavēsti ierasties uz tiesas sēdi, par pašu spriedumu nemaz nerunājot. Vienīgais oficiālais uzaicinājums man bija no tiesu izpildītāja, kurā viņš lūdza tikties. Piezvanīju viņam, jo man nav tādas iespējas pašai aizkļūt līdz norādītajai tikšanās vietai. Viņš man paziņoja, ka kontā maniem tēriņiem ir atstāta minimālā alga 370 eiro. Informēju viņu, ka esmu 1. grupas invalīde un mana invaliditātes pensija ir tikai 268 eiro un ka man par šo summu ir jāuztur arī meita, un ka martā man jādodas uz Maskavu pie ārstiem, bet visa nauda ir arestēta. Tiesu izpildītājs paziņoja, ka man no tiem 268 eiro 100 eiro ir jāmaksā apdrošinātājam, lai dzēstu savu parādu,” stāsta Franciska.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.