Foto: Shutterstock

Zeltainās vistas filejas kotletītes krējuma un sojas mērcē: gatavo uz pannas! 3

Garšīgi pagatavota vistas fileja ir labs ēdiens arī ikdienas ēdienkartē, tomēr dažkārt trūkst ideju – kā to pagatavot “neierasti”! Šī recepte ir izcila, turklāt pagatavot gaļu šādā veidā ir vieglāk par vieglu. Šis ēdiens var būt kā pamatēdiens ar salātiem vai citām piedevām. Garšos visai ģimenei!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

VIDEO. Artuss Kaimiņš savā raidījumā pamatīgi nokaitina LTV leģendu Andreju Volmāru, kurš pamet sarunu pusratā
Policija aicina atpazīt attēlā redzamās sievietes, kuras nokārtoja dabiskās vajadzības Rīgas skolas sporta kompleksā 15
VIDEO. “Sēžu ceļmalā un netieku mājās!” Latviete ar asarām acīs stāsta par nedienām ar elektroauto
Lasīt citas ziņas

• Vistas fileja – 800 grami
• Krējums – 100 grami
• Sojas mērce – 50 ml
• Ķiploks – 4 daiviņas
• Sinepes – 1 ēdamkarote
• Ola – 1 gab.
• Kviešu milti – 3 ēdamkarotes
• Paprikas sausā garšviela – pēc garšas
• Sāls – pēc garšas
• Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1. Sagrieziet vistas fileju nelielos gabaliņos un ielieciet dziļā šķīvī.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Pievienojiet traukā krējumu, sinepes un sojas mērci.

3. Notīriet ķiploku, saspiediet to spiedē un arī pievienojiet traukā.

4. Citā traukā sakuliet olu, pievienojiet tai paprikas garšvielu un sāli. Vēlreiz visu kārtīgi samaisiet. Pievienojiet traukā ar gaļu.

5. Mērcei ir jānosedz gaļa pilnībā – ja tā ir, atstājiet gaļu marinēties uz 30 minūtēm.

6. Pēc tam turpat traukā pievienojiet miltus un apvīļājiet gaļu tajos.

7. Uzkarsējiet pannā augu eļļu, pagaidiet, kamēr panna kļūst karsta un lieciet cepties vistas gabaliņus.

8. Cepiet uz vidējas uguns, vidēji 2 minūtes no katras puses, kamēr garoziņa kļūst zeltaini brūna.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.