Foto – Aija Geida

Sutināti jaunie dārzeņi
 ar bazilika sēkliņām. Gatavi 10 minūtēs! 0

Nepieciešams (4 porcijām)

200 g jauno kāpostu
200 g ziedkāposta
200 g sviesta–riekstu ķirbja
3 tomāti
2 ēdamkarotes bazilika sēklu
½ tējkarotes maltu melno piparu
¼ tējkarotes kurkumas
Tējkarote sāls

Pagatavošana

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Kabaci un kāpostu sagriež lielākos gabalos, ziedkāpostu sadala rozītēs, ķirbi sagriež kubiciņos. Katlā ielej ūdeni (1 cm līmenī), liek ziedkāpostus, kāpostus un sutina 4 minūtes. Pievieno kabaci, ķirbi un sutina vēl 4 minūtes. Aptuveni minūti pirms gatavošanas beigām pievieno smalki sagrieztus tomātus, uzkaisa garšvielas un sāli. Pasniedz ar svaigi gatavotu pesto vai ķiploku un krējuma mērci. Bazilika sēklas piešķir jaunajiem dārzeņiem patīkamu aromātu un jauku garšas niansi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.