Publicitātes foto

Svaigēdāju brauniji ar mango un kokosriekstu pārslām 0

Sastāvdaļas
400 g žāvētu aprikožu
200 g dateļu bez kauliņiem
400 ml kokosriekstu miltu
3 ēd.k. kokosriekstu vai rapšu eļļas
4 ēd.k. kakao
2 laimi
2 ēd.k. ūdens

Reklāma
Reklāma
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Lasīt citas ziņas

Mango salāti
1 mango
0,5 tējk. CHILI FLAKES

1 laims
1 ēd.k. medus
0.5 ml grauzdētu kokosriekstu pārslu

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
1. Izspiež sulu no laima.
2. Samaļ visas sastāvdaļas pārtikas smalcinātājā, līdz iegūst biezu masu.
3. Liek maisījumu kūkas formā, cieši piespiež un ievieto ledusskapī vismaz uz 20 minūtēm.
4. Sajauc kopā visas mango salātu sastāvdaļas, izņemot kokosriekstu pārslas.
5. Sagriež brauniju gabalos, pārklāj ar mango salātiem un pārkaisa ar kokosriekstu pārslām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.