Foto: Matīss Markovskis

Svētku brusketas no rudzu maizes ar svaigu kazas sieru un riekstiem 0

Sastāvdaļas
* 4 šķēles rudzu maizes
* 200 g svaigā kazas siera
* marinētas bietes
* apcepti lazdu rieksti
* dilles
* sāls
* pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
“Šķita, ka sācies karš!” Latvijā pirmo reizi izmantota šūnu tehnoloģija apziņošanai – skaļais signāls pamatīgi nobiedēja iedzīvotājus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā uzputo svaigo sieru, līdz tas kļūst krēmīgs un gaisīgs. Pieber nedaudz sāls un piparu, sakapātas dilles. Tosterī apcep maizi, lai tā būtu kraukšķīga no ārpuses, bet mīksta iekšpusē.

Maizei bagātīgi uzziež krēmu, virsū kārto marinētas bietes un apkaisa ar sakapātiem riekstiem.

Pavāra piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Maizītes var greznot arī ar dažādiem zaļumiem vai citām tīkamām garšas piedevām, taču biešu pikantums labi sader ar maigo kazas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.