Foto: Matīss Markovskis

Svētku brusketas no rudzu maizes ar svaigu kazas sieru un riekstiem 0

Sastāvdaļas
* 4 šķēles rudzu maizes
* 200 g svaigā kazas siera
* marinētas bietes
* apcepti lazdu rieksti
* dilles
* sāls
* pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Pirmo sēru periodu ar raudāšanu ik dienu jau esmu pārvarējusi!” Aktrise Burnicka nāk klajā ar bēdīgu ziņu
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
“Bāc! Pedagogam nav tiesību pacelt balsi uz svešu bērnu!” Vecāki pārsteigti par skolotāju rīcību
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā uzputo svaigo sieru, līdz tas kļūst krēmīgs un gaisīgs. Pieber nedaudz sāls un piparu, sakapātas dilles. Tosterī apcep maizi, lai tā būtu kraukšķīga no ārpuses, bet mīksta iekšpusē.

Maizei bagātīgi uzziež krēmu, virsū kārto marinētas bietes un apkaisa ar sakapātiem riekstiem.

Pavāra piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Maizītes var greznot arī ar dažādiem zaļumiem vai citām tīkamām garšas piedevām, taču biešu pikantums labi sader ar maigo kazas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.