
Foto – Bonappetit.lv
Tadžīna ar vistu un burkāniem – tradicionālā 0
Pagatavošana
Tadžīnas apakšā uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas šķiņķīšus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot smalki sagrieztu sīpolu un rīvētu ingvera sakni un cept visu vēl 3-4 min. Pievienot 1 gl. ūdens, medu, kurkumu, sagrieztus burkānus un sāli pēc garšas. Apsegt ar vāku un gatavot uz lēnas uguns apm. 45 min.
Gatavu tadžīnu pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kuskusu.
Recepti piedāvā:
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
