Foto – Shutterstock

Medikamenti.  Individuālie medikamenti, plāksteri, marle, vate, dezinfekcijas līdzeklis, pretodu līdzeklis, pretsāpju, pretiekaisuma, pretdrudža, gremošanas sistēmas, caurejas, alerģijas, nomierinošas, miega un citas zāles pēc vajadzības. 0

Apģērbi. Sezonai atbilstošs apģērbs, sagatavojoties iespējamībai, ka laiks var būt ievērojami vēsāks vai siltāks, nekā esi iedomājusies. Idejas – ērtas bikses, džinsi, šorti, T-krekli, jaka, džemperis, svārki, kleita, plata zīda šalle un citi pēc nepieciešamības. Cepure, apakšveļa, peldkostīms vai peldbikses, zeķes, zeķbikses, apģērbs miegam, pretvēja un pretlietus apģērbs u.tml.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Apavi. Ērti apavi ekskursijām, kurpes svinīgiem pasākumiem, ja tādi paredzami, sporta apavi, apavi vakariem viesnīcā vai ceļam transporta līdzeklī utt. Neņem jaunas, nekad nevalkātas kurpes.

Ēšanas un dzeršanas piederumi. Karote, dakšiņa, nazis, krūze, liela krūze, kurā apliet zupu vai uzvārīt ūdeni, šķīvis, bļoda, termokrūze, termoss, spirāle ūdens uzvārīšanai un citi pēc vajadzības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārtika un dzeramais. Tīrs ūdens, negāzēts minerālūdens mazā iepakojumā, lai var ērti nēsāt līdzi, atšķaidīta sula, sāls, cukurs, kafija, tēja, uzkodas izsalkuma remdēšanai un enerģijas atjaunošanai – žāvētas aprikozes, rozīnes, plūmes, rieksti u.tml. Citas idejas, kas pielietojamas atkarībā no iespējas un vēlmēm pa ceļam ieturēt maltīti vai papildināt krājumus lielveikalos – rupjmaize, sausiņi, cepumi, gurķi, tomāti, paprika, burkāni, banāni, žāvēta gaļa, speķis, ātri pagatavojamās zupas vai putras, musli batoniņi, cieti žāvētas desas, gaļa, siers vakuuma iepakojumā. Ja ir iespēja paņemt ceļojumā aukstuma somu, sortiments var paplašināties ar sasaldētu gaļu, sautējumiem, dārzeņu salātiem utt.

Citas noderīgas lietas. Saulesbrilles, rotaslietas, lietussargs, šķiltavas, lukturītis, spogulis, ausu aizbāžņi, acu aizsegi, pildspalva, piezīmju blociņš, svilpīte (drošībai svešā pilsētā), GPS, autoceļu karte, šūšanas piederumi, pūku noņēmējs, spraužamadata, lasāmviela pludmalei, lidostai vai vakariem, Latvijas suvenīri, pleds, spilventiņš, daži plastmasas maisiņi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.