Tomātu sulas želeja ar biezpiena krēmu 0

Pagatavošana

Tomātu sulai pievieno citronu sulu, kečupu, garšvielas un sāli.

“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Uzzinot Sidnejas terorista vārdu, satraukties sāk arī latvieši
Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Lasīt citas ziņas

4 ēdamkarotes tomātu sulas uzsilda un izšķīdina tajā uzbriedinātu želatīnu, pievieno pārējai sulai un izmaisa.

Salej veidnītēs un noliek vēsā vietā uz 2—3 stundām sarecēšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izberztam biezpienam pievieno mārrutkus, ābolu, sasmalcinātus zaļumus, sāli un puto, līdz izveidojas krēm veida masa.

No veidnītēm izņemto želeju liek uz šķīvīšiem.

Ar konditorejas caurulīti uzspiež sagatavoto biezpiena krēmu un rotā ar cieti vārītu olu un diļļu zariņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.