Tomātu sulas želeja ar biezpiena krēmu 0

Pagatavošana

Tomātu sulai pievieno citronu sulu, kečupu, garšvielas un sāli.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

4 ēdamkarotes tomātu sulas uzsilda un izšķīdina tajā uzbriedinātu želatīnu, pievieno pārējai sulai un izmaisa.

Salej veidnītēs un noliek vēsā vietā uz 2—3 stundām sarecēšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izberztam biezpienam pievieno mārrutkus, ābolu, sasmalcinātus zaļumus, sāli un puto, līdz izveidojas krēm veida masa.

No veidnītēm izņemto želeju liek uz šķīvīšiem.

Ar konditorejas caurulīti uzspiež sagatavoto biezpiena krēmu un rotā ar cieti vārītu olu un diļļu zariņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.