Torte “Vīnodziņa”. Bez cepšanas 0

Sarežģītība: Vidēja

Pagatavošanas laiks: 25 minūtes

Nepieciešams

0,7 kg krējuma
300 g cepumu
1 glāze cukura
200 g baltās šokolādes
25 g želatīna
90 kivi želejas
100-150 g vīnogu
1 paciņa vaniļas
100-150 g rozīņu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
Lasīt citas ziņas

1. Želatīnu izšķīdina aukstā ūdenī un atstāj uz pusstundu. Uzkarsē ūdens peldē, nenovedot līdz vārīšanās temperatūrai. Atdzesē. Cepumus sasmalcina. Iepriekš atdzestu šokolādi sasmalcina gabaliņos.

2. Krējumu sakuļ ar cukuru un vaniļu līdz viendabīgai konsistencei. Tievā strūkliņā pielej želatīnu un vēlreiz sakuļ. Iegūtajā masā ieber cepumus un rozīnes. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Trešdaļu krēma liek tortes formas apakšā, pārkaisa ar šokolādi. Liek otru krēma un šokolādes kārtu, pēc tam trešo. Torti liek ledusskapī uz pusstundu.

4. Vīnogas nomazgā uz sagriež uz pusēm, kārto uz tortes. Vīnogas pārlej ar želeju un liek ledusskapī līdz pilnīgai sastingšanai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.