Ēka Dobelē, kurā atklāts traģiskais gadījums, kad dzīvoklī atrasti miruši vecāki un viņu meita. Foto – LETA

Dobeles Pašvaldības policija Vecgada dienā uz māju saņēma izsaukumu 0

Dobeles Pašvaldības policija pagājušā gada 31.decembrī ieradusies mājā, kurā notika ģimenes traģēdija, taču nekādus aizdomīgus trokšņus nav dzirdējusi, aģentūrai LETA apstiprināja Dobeles Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Fecers.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
TESTS. Izpildi testu un pārliecinies, vai zini latviešu valodas gramatiku tikpat labi, cik devītklasnieks
Lasīt citas ziņas

Pērn 31.decembrī plkst.12.35 pašvaldības policijā vērsās šīs mājas iedzīvotāja par skaļi ņaudošu kaķi vienā no dzīvokļiem. Šajā dzīvoklī mitinājusies traģēdijā mirušās sievietes māte.

Kaimiņiene Velta Kulberga aģentūrai LETA stāstīja, ka kaķis ņaudējis vairākas dienas, tāpēc viņa izsaukusi policiju. Viņa arī zināja stāstīt, ka mirušās sievietes mātes dzīvokļa atslēgas mātes prombūtnes laikā bija pie meitas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Policisti ieradušies notikuma vietā, taču dzīvokļa durvis neviens neatvēris un izsaucējai ieteikts informēt policiju, tiklīdz pārrodas saimniece. Dzīvoklis atrodas tajā pašā koridorā, kurā ir traģēdiju piedzīvojušais miteklis.

Policisti, pārvietojoties pa koridoru, nekādas bērnu raudāšanas vai citas aizdomīgas skaņas nav dzirdējuši. Traģēdiju piedzīvojusī ģimene pašvaldības policijas redzeslokā nav bijusi, lai gan uz šo māju par citiem kaimiņiem iepriekš bija saņemti izsaukumi, norādīja Fecers.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.