6

Iespēja valsts iestādēm

“Gada beigās plānojam būtiski investēt mārketingā, līdz ar to peļņa nebūs tik liela kā 2016. gadā, taču ilgtermiņā investīcijas uzņēmumā atmaksāsies. Atceros, ka pēc raksta par mums “The Washington Post” vēl gadu pēc tam jutām klientu skaita pieaugumu,” pastāstīja A. Rozentāls. Uzņēmuma vārds lielākoties izskan internetā. “Viens kaimiņš otram kaimiņam par mums nestāsta. Atsauksmes internetā ir galvenās. Ja cilvēki redz, ka par uzņēmumu atstātas pozitīvas atsauksmes, uzrakstītas 90 recenzijas, tad ir daudz lielāka iespēja, ka pakalpojums patiešām ir labs un uzņēmumi to vismaz pamēģinās.”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Vismaz pamēģināt vajadzētu valsts iestādēm, nemitīgi runājot par vajadzību samazināt ierēdņu skaitu. “Ministrijās mēs varētu ļoti efektīvi novērtēt darbinieku produktivitāti, kas ļautu iestādēm izšķirties par iespējamu darbinieku skaita samazinājumu. Mēs būtu ļoti priecīgi, ja iestādes mūs kaut vai tikai izmēģinātu šajā 14 dienu bezmaksas periodā. Varbūt pašā valsts iestādē būtu jānoformē kāds iepirkums, bet no mūsu puses nav nekādas birokrātijas. Zinu, ka šobrīd valsts iestādēs mēneša beigās manuāli jāaizpilda “excel” tabulas, kurās var daudz ko sadzejot,” sme-
joties norādīja uzņēmuma izpilddirektors. Viņaprāt, daļa vainas jāuzņemas arī nodaļu vadītājiem, kuri nevēlas, lai uzmana viņus, kamēr viņi labprāt uzmanītu savus padotos.

Publicitātes foto
CITI ŠOBRĪD LASA

Par vienu darbinieku uzņēmumam mēnesī jāšķiras no septiņiem dolāriem, taču, jo vairāk darbinieku, jo lētāks pakalpojums. Zināmākie klienti Latvijā – loģistikas uzņēmums “Kreiss”, Valsts vienotā datorizētā zemesgrāmata, Tiesu administrācija. Tātad dažas valsts iestādes jau pakalpojumu izmanto un ir apmierinātas. A. Rozentāls arī atklāja, ka drīzumā gaidāmas sarunas ar kādu lielu valsts akciju sabiedrību, tās nosaukumu gan neatklājot.

Konkurence Latvijā “DeskTime” faktiski nav. Ir lietotnes, kuras uzskaita pavadīto laiku pie datora, taču nespēj veikt neko sarežģītāku. Pāri robežām gan ir vairāki konkurenti, ar kuriem nākas cīnīties par klientiem, taču “DeskTime” daudzus pārtrumpo tieši ar produktivitātes izkalkulēšanu, ko citi nepiedāvā.

Publicitātes foto

Eksperts: moderni strādāt ārpus biroja

Kristaps Skutelis, “Kursors.lv” galvenais redaktors: “Ļoti priecē, ka uzņēmums “DeskTime” joprojām aktīvi darbojas, jo par viņiem pirmo reizi uzzināju pirms gadiem trim. Viņi risina ļoti konkrētu problēmu, un, tā kā izvēlētajā jomā ir ļoti sīva konkurence, savs darbs jādara ļoti labi. Šobrīd dzīvojam laikā, kad moderni skaitās strādāt ārpus biroja, tādējādi pieaug nepieciešamība pēc šāda risinājuma. Varu tikai novēlēt “DeskTime” veiksmīgu darbību arī turpmāk!”

“DeskTime” veiksmes formula

Starts

Dibināts 2011. gadā.

Sāk piedāvāt automātisko darba laika uzskaites un produktivitātes izkalkulēšanas programmu.

Darbojas “Draugiem Group” paspārnē, no kā pirmajos gados saņemta palīdzība uzņēmuma attīstībai.

Attīstība

Apgrozījums 2016. gadā – apmēram 350 000 eiro.

Uzņēmumā strādā 4 pilna laika darbinieki un 5 nepilna laika darbinieki.

Apmēram 100 000 lietotāju (95% – ārvalstīs, 5% – Latvijā).

Vīzija

Šogad būtiski investēt mārketingā – uzņēmuma reklamēšanā un popularizēšanā.

Šogad par 50% audzēt apgrozījumu.

Līdz 2019. gadam sasniegt 1 miljonu eiro lielu apgrozījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.