Veiksme viņus nekad nepamet: 7 zodiaka zīmes, kam veicas it visā 1


Katram no mums veicas savā veidā. Taču astrologi apgalvo, ka veiksmes koeficients ir atkarīgs arī no zvaigznāja, kādā cilvēks ir dzimis.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

Šo 7 zodiaka zīmju pārstāvji esot visveiksmīgākie:

Auns

Šai zodiaka zīmei dzīvē veicas itin visā. Pat tad, ja gadās kāda neveiksme, vienmēr notiek kaut kas tāds, kas visu sagriež kājām gaisā un veiksmi atgriež. Auni var spēlēt pat azartspēles un viņiem veiksies! Veiksme vienmēr stāv viņiem cieši, cieši blakus.

Vērsis

CITI ŠOBRĪD LASA

Vēršiem īpaši veicas mīlestībā. Viņi prot savaldzināt un var panākt jebko, ko viņu sirds kāro. Frāze “pa draugam” ir tieši attiecināma uz viņiem, jo viņiem ir daudz paziņu un viņiem vienmēr izdodas sarunāt, nokārtot, īsāk sakot izdarīt tā, kā viņiem vajag.

Vēzis

Vēži ir veiksmīgi investīcijās. Viņi lieliski jūt, kad vajag ieguldīt naudu. Un vēl kāda laimīga sfēra – viņu ģimene. Vēžiem gandrīz vienmēr izdodas nodibināt laimīgu un stipru ģimeni.

Lauva

Lauvām veicas radošās lietās. Ja Lauvai ir kāds hobijs, tad viņš to darīs ar pilnu atdevi un tas sniegs viņam emocionālu gandarījumu, taču ne materiālu. Vēl Lauvām dzīvē satikt īpašus cilvēkus, kas viņus atbalsta un ir viņiem vienmēr blakus.

Skorpions

Ar Skorpioniem viss ir vienkārši – viņi vienmēr prot būt īstajā laikā un īstajā vietā. Tāpēc viņiem veicas itin visā.

Strēlnieks

Strēlnieki vienmēr saņem to, ko vēlas. Viņi ir lielas likteņa luteklīši.

Mežāzis

Veiksme Mežāžiem dzīvē dod ļoti daudz iespējas. Taču dažkārt viņi neprot tās saskatīt. Viņiem ir jāiemācās biežāk skatīties apkārt un vērot!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.