Foto-Shutterstock

Vafeles ar augļu biezpienu. Burvīgas brīvdienu brokastis! 0

Pagatavošana

1. Olas sajauc ar cukuru, 150 g biezpiena un vaniļas cukuru. Iecilā miltus un cepamo pulveri, pagatavo viendabīgu mīklu. Sviestu izkausē katliņā un pievieno mīklai, pasāla. Visu rūpīgi sajauc.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

2. Sakarsē un ietauko vafeļu cepamo pannu. Uz karstās virsmas uzlej trīs ēdamkarotes mīklas, cep vafeles.

3. Atlikušo biezpienu sajauc ar pienu un jāņogu sīrupu. Ogas nomazgā, noliek nožūt. Iecilā biezpienā, pārkaisa ar pistācijām un pasniedz ar vafelēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

26 g olbaltumvielu, 20 g tauku, 53 g ogļhidrātu

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.