Foto-Shutterstock

Vafeles ar augļu biezpienu. Burvīgas brīvdienu brokastis! 0

Pagatavošana

1. Olas sajauc ar cukuru, 150 g biezpiena un vaniļas cukuru. Iecilā miltus un cepamo pulveri, pagatavo viendabīgu mīklu. Sviestu izkausē katliņā un pievieno mīklai, pasāla. Visu rūpīgi sajauc.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Šanhajas samits: Putins atklāj jaunu versiju par to, kas patiesībā izprovocēja Krievijas iebrukumu Ukrainā
Lasīt citas ziņas

2. Sakarsē un ietauko vafeļu cepamo pannu. Uz karstās virsmas uzlej trīs ēdamkarotes mīklas, cep vafeles.

3. Atlikušo biezpienu sajauc ar pienu un jāņogu sīrupu. Ogas nomazgā, noliek nožūt. Iecilā biezpienā, pārkaisa ar pistācijām un pasniedz ar vafelēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

26 g olbaltumvielu, 20 g tauku, 53 g ogļhidrātu

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.