Foto-Shutterstock

Vafeles ar augļu biezpienu. Burvīgas brīvdienu brokastis! 0

Pagatavošana

1. Olas sajauc ar cukuru, 150 g biezpiena un vaniļas cukuru. Iecilā miltus un cepamo pulveri, pagatavo viendabīgu mīklu. Sviestu izkausē katliņā un pievieno mīklai, pasāla. Visu rūpīgi sajauc.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
TV24
“Mūs Latvijā tin ap pirkstu, un jūs neko nedarāt!” Aivis Ceriņš tiešraidē pārmet Ministru prezidentes parlamentārajai sekretārei 12
“Vai valsts svētki ir atcelti?” Patriotu mēnesis, bet “Rimi” veikalos Latvijas karodziņu vietā kas pavisam cits
Lasīt citas ziņas

2. Sakarsē un ietauko vafeļu cepamo pannu. Uz karstās virsmas uzlej trīs ēdamkarotes mīklas, cep vafeles.

3. Atlikušo biezpienu sajauc ar pienu un jāņogu sīrupu. Ogas nomazgā, noliek nožūt. Iecilā biezpienā, pārkaisa ar pistācijām un pasniedz ar vafelēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

26 g olbaltumvielu, 20 g tauku, 53 g ogļhidrātu

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.