Foto-Shutterstock

Vafeles ar augļu biezpienu. Burvīgas brīvdienu brokastis! 0

Pagatavošana

1. Olas sajauc ar cukuru, 150 g biezpiena un vaniļas cukuru. Iecilā miltus un cepamo pulveri, pagatavo viendabīgu mīklu. Sviestu izkausē katliņā un pievieno mīklai, pasāla. Visu rūpīgi sajauc.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Mājas
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
Lasīt citas ziņas

2. Sakarsē un ietauko vafeļu cepamo pannu. Uz karstās virsmas uzlej trīs ēdamkarotes mīklas, cep vafeles.

3. Atlikušo biezpienu sajauc ar pienu un jāņogu sīrupu. Ogas nomazgā, noliek nožūt. Iecilā biezpienā, pārkaisa ar pistācijām un pasniedz ar vafelēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

26 g olbaltumvielu, 20 g tauku, 53 g ogļhidrātu

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.