Foto – Shutterstock

Omes vafeles ar vārīta piena krēmu vai marmelādi 1

2 paciņas margarīna, 2 glāzes cukura, 10–12 olas, 2 glāzes miltu.

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Margarīnu un cukuru izkausē, drusku atdzesē.

Pievieno olas un miltus. Visu sastrādā viendabīgā masā, pilda vafeļu formās un cep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Var pildīt ar vārītu pienu vai marmelādi. Rotā ar svaigiem augļiem un ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.