
Foto: Pexel
4. Neēdiet tieši no iepakojuma 0
Iespējams, šķiet vilinoši ēst tieši no saldējuma kārbas vai ievārījuma burkas, bet tā nav laba ideja. Ja produkta iepakojumā iemērcējat jau lietotu karoti, tas var paātrināt pārtikas bojāšanos un veicināt baktēriju attīstību. Tāpēc labāk pārlejiet vai pārlieciet ēdienu no iepakojuma uz šķīvja vai bļodas, ja vēlaties to lietot.
Reklāma
Reklāma
Kaut būtu to zinājis… 8 vienkārši, bet ģeniāli virtuves triki, kas glābs nervus un ietaupīs laiku
Cik ilgi katru produktu drīkst uzglabāt saldētavā? Lai neapdraudētu savu un tuvinieku veselību, svarīgi ievērot termiņus
Nē, eļļa nav risinājums! Šefpavārs iesaka vienkāršu triku, kā makaronus pasargāt no salipšanas