Vieglā kārtainā kūka jeb variācija par “Napoleona” tēmu 0

Pagatavošana

1. Miltus izsijā, pievieno 1 olu, sodu un bundžiņu iebiezinātā piena. Iejauc mīklu. Sadala 8 vienādās daļās un katru plāni izrullē. Sakarsē pannu bez taukvielām, izliek uz tās loksnes, katru apcep no abām pusēm līdz gatavībai.

Reklāma
Reklāma
Lūk, kas notiks, kad tu nomirsi: ķermeņa “evolūcija”
Kokteilis
6 labi pamanāmas pazīmes, kā sargeņģelis cenšas mūs ikdienā brīdināt: pazūd elektrība, šermuļi skrien pār kauliem…
Drošība par saprātīgu cenu: uzticamākās un drošākās lietotās automašīnas līdz 10 000 eiro
Lasīt citas ziņas

2. Olu sakuļ ar cukuru, pievieno 3 ēdmkarotes miltu un tievā strūkliņā pielej pienu. Maisījumu sakarsē uz lēnas uguns un vāra, pastāvīgi maisot, līdz masa sabiezē.

3. Loksnes liek kārtām, katru pārziežot ar krēmu. Liek ledusskapī uz 1 stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.