Vieglā kārtainā kūka jeb variācija par “Napoleona” tēmu 0

Pagatavošana

1. Miltus izsijā, pievieno 1 olu, sodu un bundžiņu iebiezinātā piena. Iejauc mīklu. Sadala 8 vienādās daļās un katru plāni izrullē. Sakarsē pannu bez taukvielām, izliek uz tās loksnes, katru apcep no abām pusēm līdz gatavībai.

Reklāma
Reklāma
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Ņirgājas par demences pacientiem? Īvāna uzruna protestā šķeļ sabiedrību – vieniem ovācijas, citiem sašutums
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
Lasīt citas ziņas

2. Olu sakuļ ar cukuru, pievieno 3 ēdmkarotes miltu un tievā strūkliņā pielej pienu. Maisījumu sakarsē uz lēnas uguns un vāra, pastāvīgi maisot, līdz masa sabiezē.

3. Loksnes liek kārtām, katru pārziežot ar krēmu. Liek ledusskapī uz 1 stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.