Vieglā kārtainā kūka jeb variācija par “Napoleona” tēmu 0

Pagatavošana

1. Miltus izsijā, pievieno 1 olu, sodu un bundžiņu iebiezinātā piena. Iejauc mīklu. Sadala 8 vienādās daļās un katru plāni izrullē. Sakarsē pannu bez taukvielām, izliek uz tās loksnes, katru apcep no abām pusēm līdz gatavībai.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 8
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam
Lasīt citas ziņas

2. Olu sakuļ ar cukuru, pievieno 3 ēdmkarotes miltu un tievā strūkliņā pielej pienu. Maisījumu sakarsē uz lēnas uguns un vāra, pastāvīgi maisot, līdz masa sabiezē.

3. Loksnes liek kārtām, katru pārziežot ar krēmu. Liek ledusskapī uz 1 stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.