Vienkārša recepte kabaču sagatavošanai ziemai 3

Kā pagatavot kabačus ziemai? TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” ar pavisam vienkāršu recepti, kuru izmanto viņas draudzene, dalās šefpavāre Ina Poliščenko.

Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Stiprais vējš neatkāpjas: glābēji saņēmuši desmitiem izsaukumu par vētras radītajiem postījumiem 33
Kokteilis
tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Lasīt citas ziņas

Kabačus sarīvē, sasautē kopā ar tomātiem, ķiplokiem un liek burciņās.

Šefpavāre uzsver, ka, protams, šo sautējumu var ēst arī uzreiz, jo tas ir līdzīgs čatnijam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa pastāsta, ka kabača, tomāta un arī burkāna kombinācija ir saderīga un garšīga.

Visu raidījumu var noskatīties šeit:

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.