Vienkārša recepte kabaču sagatavošanai ziemai 3

Kā pagatavot kabačus ziemai? TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” ar pavisam vienkāršu recepti, kuru izmanto viņas draudzene, dalās šefpavāre Ina Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Cilvēki jau steidz pārdot īpašumus: tuvākajās dienās var piepildīties viens no cilvēcei nozīmīgākajiem Bībeles pareģojumiem
Mājas
Cik tālu kaķi aizklīst no mājām: eksperts nosauc 5 iemeslus, kāpēc arī mājas kaķi klaiņo
“Zapad ir tikai ģenerālmēģinājums…” bijušais Ukrainas armijas brīvprātīgais karavīrs brīdina par Krievijas iespējamiem plāniem attiecībā uz Baltijas valstīm
Lasīt citas ziņas

Kabačus sarīvē, sasautē kopā ar tomātiem, ķiplokiem un liek burciņās.

Šefpavāre uzsver, ka, protams, šo sautējumu var ēst arī uzreiz, jo tas ir līdzīgs čatnijam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa pastāsta, ka kabača, tomāta un arī burkāna kombinācija ir saderīga un garšīga.

Visu raidījumu var noskatīties šeit:

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.