Šefpavāres Aigas Zvejnieces gatavotie ēdieni.   17/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Šefpavāres Aigas Zvejnieces gatavotie ēdieni. 17/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Viltotais zaķis no maltās gaļas 0

Maltajai gaļai pieber sāli un piparus, sviestā apceptus sīpolus un ķiplokus, kārtīgi samīca. Ja vēlas, var pievienot smalkos gabaliņos sagrieztu cūkas speķi un buljonu.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Veido divus maizes klaipam līdzīgus kukulīšus. Vienam bagātīgi uzbārsta ķimenes, otrā ieliek veselas vārītas, nolobītas olas vai vārītus burkānus. Kukulīšus liek uz pannas sakarsētā eļļā vai taukos un cepeškrāsnī apcep brūnus. Tad uzlej nedaudz buljona un cep vēl aptuveni 40–60 minūtes.

! Šefpavāre iesaka: jācep tik ilgi, cik kilogramu gaļas izmantots. Piemēram, ja ņem vienu kilogramu gaļas, tā jācep vienu stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.