Šefpavāres Aigas Zvejnieces gatavotie ēdieni.   17/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Šefpavāres Aigas Zvejnieces gatavotie ēdieni. 17/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Viltotais zaķis no maltās gaļas 0

Maltajai gaļai pieber sāli un piparus, sviestā apceptus sīpolus un ķiplokus, kārtīgi samīca. Ja vēlas, var pievienot smalkos gabaliņos sagrieztu cūkas speķi un buljonu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Veido divus maizes klaipam līdzīgus kukulīšus. Vienam bagātīgi uzbārsta ķimenes, otrā ieliek veselas vārītas, nolobītas olas vai vārītus burkānus. Kukulīšus liek uz pannas sakarsētā eļļā vai taukos un cepeškrāsnī apcep brūnus. Tad uzlej nedaudz buljona un cep vēl aptuveni 40–60 minūtes.

! Šefpavāre iesaka: jācep tik ilgi, cik kilogramu gaļas izmantots. Piemēram, ja ņem vienu kilogramu gaļas, tā jācep vienu stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.