Foto – Leons Duvakins

Siera krēms ar zemenēm un auzu pārslām 1

Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru un beigās pievieno smalki sarīvētu sieru. Zemenes sagriež plānās šķēlītēs un sajauc ar sakapātām piparmētru lapiņām, kam piebērts cukurs un vaniļas cukurs. Auzu pārslām uzbārsta cukuru un apcep sviestā, līdz veidojas brūna garoziņa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Glāzē liek kārtām siera krēmu, grauzdētas auzu pārslas un sagrieztas zemenes jeb karpačo. Rotā ar piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.