Kārdinoši biezpiena “pončiki” 10 minūtēs. Interesanta recepte bez rauga 2

Biezpiena “pončiki” pūdercukurā ir vienkārša un garšīga recepte, kā pagatavot mazliet nostalģisku kārumu, kas lieliski garšo pie tējas vai kafijas.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Biezpiena pončiki pēc garšas atgādina rauga mīklas darinājumus, tomēr raugs to tapšanā nav izmantots.
Ņem vērā!
— No paciņas biezpiena var pagatavot 30-35 pončikus.
— Pončikus cep uz vidējas uguns 3-4 minūtes no katras puses, citādi vidus var palikt neizcepies.
— Pūdercukuram var pievienot maltu kanēli — izdosies vēl aromātiskāk!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.