Kārdinoši biezpiena “pončiki” 10 minūtēs. Interesanta recepte bez rauga 2

Biezpiena “pončiki” pūdercukurā ir vienkārša un garšīga recepte, kā pagatavot mazliet nostalģisku kārumu, kas lieliski garšo pie tējas vai kafijas.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Biezpiena pončiki pēc garšas atgādina rauga mīklas darinājumus, tomēr raugs to tapšanā nav izmantots.
Ņem vērā!
— No paciņas biezpiena var pagatavot 30-35 pončikus.
— Pončikus cep uz vidējas uguns 3-4 minūtes no katras puses, citādi vidus var palikt neizcepies.
— Pūdercukuram var pievienot maltu kanēli — izdosies vēl aromātiskāk!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.