Kārdinoši biezpiena “pončiki” 10 minūtēs. Interesanta recepte bez rauga 2

Biezpiena “pončiki” pūdercukurā ir vienkārša un garšīga recepte, kā pagatavot mazliet nostalģisku kārumu, kas lieliski garšo pie tējas vai kafijas.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Biezpiena pončiki pēc garšas atgādina rauga mīklas darinājumus, tomēr raugs to tapšanā nav izmantots.
Ņem vērā!
— No paciņas biezpiena var pagatavot 30-35 pončikus.
— Pončikus cep uz vidējas uguns 3-4 minūtes no katras puses, citādi vidus var palikt neizcepies.
— Pūdercukuram var pievienot maltu kanēli — izdosies vēl aromātiskāk!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.