Vistas fileja folijā ar kaltētiem tomātiem, makaroniem un jogurta mērci 0

 Sastāvdaļas: 400 g vistas filejas, 200 g bezpiedevu jogurta, 50 g sojas mērces, 3 daiviņas ķiploka, 50 g spinātu lapu, 50 g kaltētu tomātu, šķipsniņa jūras sāls, makaroni, sviests.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Cilvēkstāsts
“Izlaiž ārā no autobusa kā aitu baru, uztaisa dažus selfijus un kāpj visi atpakaļ” – šodien apaļu jubileju svin Jānis Jarāns, ieskatāmies viņa atziņās
Kokteilis
FOTO. “Šī nav nejauša izvēle!” Visa pasaule atkal apspriež Zelenska apģērbu oficiālajā vizītē
Kas notiks, ja Kremlis iebruks Baltijā? Katra okupācijas diena nozīmēs tūkstošiem zaudētu dzīvību un plaša mēroga izlaupīšanu 135
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju sagriež strēmelītēs un 30 minūtes marinē (marinādi gatavo no jogurta, sojas mērces un ķiplokiem). Fileju cep cepeškrāsnī 20 minūtes 160 grādos.

Sālsūdenī izvāra makaronus, sviestā viegli apcep, pārlej ar mērci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērcei spinātus sablenderē ar jogurtu un jūras sāli. Ēdienu dekorē ar kaltētiem tomātiem.

Idejas kopā lika “Karīna&Co” direktors un šefpavārs Juris Karlsons un AS “Tukuma piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.