
Foto – eda.ru
Vistiņas rīvmaizē 0
Sastāvdaļas:
1/2 glāze rīvmaizes
1 vista
2 ēdamkarotes kviešu miltu
1 ola
5 ēdamkarotes augu eļļas
1. Vistu uzvāra un pēc tam sadala gabaliņos.
Reklāma
Reklāma
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
2. Katru gabaliņu sasāla, apgroza no sākuma miltos, pēc tam sakultā olā, tad – rīvmaizē, un cep eļļā aptuveni 8-10 minūtes.
3. Pasniedz ar zaļajiem salātiem, gurķiem vai dārzeņu salātiem un citrona strēmelītēm.
Recepte no eda.ru