Foto – eda.ru

Vistiņas rīvmaizē 0

Sastāvdaļas:

1/2 glāze rīvmaizes

1 vista

2 ēdamkarotes kviešu miltu

1 ola

5 ēdamkarotes augu eļļas

1. Vistu uzvāra un pēc tam sadala gabaliņos.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

2. Katru gabaliņu sasāla, apgroza no sākuma miltos, pēc tam sakultā olā, tad – rīvmaizē, un cep eļļā aptuveni 8-10 minūtes.

3. Pasniedz ar zaļajiem salātiem, gurķiem vai dārzeņu salātiem un citrona strēmelītēm.

 Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.