
Foto – eda.ru
Vistiņas rīvmaizē 0
Sastāvdaļas:
1/2 glāze rīvmaizes
1 vista
2 ēdamkarotes kviešu miltu
1 ola
5 ēdamkarotes augu eļļas
1. Vistu uzvāra un pēc tam sadala gabaliņos.
Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
13
2. Katru gabaliņu sasāla, apgroza no sākuma miltos, pēc tam sakultā olā, tad – rīvmaizē, un cep eļļā aptuveni 8-10 minūtes.
3. Pasniedz ar zaļajiem salātiem, gurķiem vai dārzeņu salātiem un citrona strēmelītēm.
Recepte no eda.ru