Ēdieni Hotel “Justas” restorānā.    19.06./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni Hotel “Justas” restorānā. 19.06./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Vistu akniņas siera mērcē ar jaunajiem kartupeļiem 9

Autors: Ilze Lavrinoviča, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – jaunie kartupeļi, vistu akniņas, Šalotes sīpoli, timiāns, melnie maltie pipari, saldais krējums, siers (bez piedevām), ķiršu tomātiņi.

Pagatavošana.
Kartupeļus ar visu mizu vāra pusgatavus, pēc tam apcep uz pannas sviestā, līdz tie gatavi un kļuvuši gaiši brūni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagrieztas vistu akniņas aptuveni 15 min cep sviestā kopā ar sakapātiem Šalotes sīpoliem, timiānu, rozmarīnu, pipariem un sāli. Katliņā uzsilda saldo krējumu, pievieno rīvētu sieru, nedaudz sāls, piparus un, strauji maisot, karsē, līdz siers izkusis. Saldā krējuma un siera masu liek klāt akniņām, pasautē 3 min. Apceptos kartupeļus un vistu akniņas siera mērcē kārto uz šķīvja. Pievieno ķiršu tomātus. Rotā ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.