Kā zaļo kafiju sagatavot? 17

Uz 150 ml ūdens jums būs nepieciešamas 2 ēdamkarotes zaļās kafijas pupiņu. Kafiju vajag samalt, taču ņemiet vērā, ka zaļā kafija ir daudz eļļaināka par melno, tāpēc malt to būs grūtāk. Pēc tam uzvāriet kafiju vārāmajā kafijas katliņā, turpinot nepārtraukti maisīt uz lēnas uguns vēl dažas minūtes pēc vārīšanās sākuma. Pēc tam kafiju izkāsiet, un jūsu dzēriens ir gatavs lietošanai.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža
Kokteilis
FOTO. Haoss pirms Eirovīzijas lielā fināla: valstis nosoda Nīderlandes pārstāvja diskvalifikāciju, bukmeikeri nosauc pašreizējos favorītus
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Lasīt citas ziņas

Ņemiet vērā, ka vairāk par trim tasītēm zaļās kafijas dienā nav ieteicams lietot. To vēlams izdzert pirms ēšanas, garšai pievienojot nedaudz ingvera.
Esiet gatavi, ka pēc garšas zaļā kafija stipri atšķiras no melnās un atgādina drīzāk zāļu novārījumu ar vieglu rūgtumu klāt. Ja vēlaties novājēt, krējumu, cukuru vai pienu pievienot šai kafijai nevajadzētu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.