Foto-Shutterstock
Zaļie zirnīši zupās, salātos, uzkodās. 14 receptes “LA” pavārgrāmatā 0
Rīsi ar konservētu kukurūzu un zirnīšiem
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
200–300 g rīsu, 200 ml saldā krējuma, 200 g konservētas kukurūzas, 200 g konservētu zaļo zirnīšu, 1 sarkanā paprika (pēc izvēles)
Vāra rīsus ~20 min, tad pievieno saldo krējumu, zirnīšus un kukurūzu. Kārtīgi samaisa un vāra/ cep (pēc izvēles) vēl 5–10 min. Ja vēlas liesāku maltīti, var iztikt bez krējuma.
Zaļos zirnīšus labāk saldēt, nevis konservēt
Vasara uz šķīvja: blanšēti dārzeņi jogurta un riekstu mērcē
Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem
Vasaras vidus – svaigo pākšaugu laiks. Uzzini, kāpēc tie tik veselīgi!
Brusketes ar sieru un zaļiem zirnīšiem
Zupa ar ziedkāpostiem un kukurūzu



