Foto-Shutterstock

Zaļie zirnīši zupās, salātos, uzkodās. 14 receptes “LA” pavārgrāmatā 0

Rīsi ar konservētu kukurūzu un zirnīšiem

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
Viņš ir 14 gadus jaunāks par bijušo vīru… Dana Reizniece bauda dzīvi jaunās attiecībās
Atklātas šokējošas detaļas par to, kas, visticamāk, maksāja trīs cilvēku dzīvības traģiskajā avārijā pie Saldus
Lasīt citas ziņas

200–300 g rīsu, 200 ml saldā krējuma, 200 g konservētas kukurūzas, 200 g konservētu zaļo zirnīšu, 1 sarkanā paprika (pēc izvēles)

Vāra rīsus ~20 min, tad pievieno saldo krējumu, zirnīšus un kukurūzu. Kārtīgi samaisa un vāra/ cep (pēc izvēles) vēl 5–10 min. Ja vēlas liesāku maltīti, var iztikt bez krējuma.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.