Foto-Shutterstock

Zaļie zirnīši zupās, salātos, uzkodās. 14 receptes “LA” pavārgrāmatā 0

Rīsi ar konservētu kukurūzu un zirnīšiem

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Lasīt citas ziņas

200–300 g rīsu, 200 ml saldā krējuma, 200 g konservētas kukurūzas, 200 g konservētu zaļo zirnīšu, 1 sarkanā paprika (pēc izvēles)

Vāra rīsus ~20 min, tad pievieno saldo krējumu, zirnīšus un kukurūzu. Kārtīgi samaisa un vāra/ cep (pēc izvēles) vēl 5–10 min. Ja vēlas liesāku maltīti, var iztikt bez krējuma.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.