Foto – Valdis Semjonovs

Zaļo zirnīšu krēmzupa ar maskarpones sieru un piparmētrām 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 250 g saldēto zaļo zirnīšu, 125 g maskarpones siera, 250 g ūdens, 10 piparmētru lapiņas, 25 g fetas siera, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Zirnīšus aplej ar ūdeni un vāra 10 līdz 15 min, pēc tam katliņu noņem no uguns. Pievieno maskarpones sieru, pēc garšas sāli un maltus melnos piparus, piparmētru lapiņas un sablendē. Virumu uzkarsē, lej šķīvī, vidiņā ieber nedaudz rīvēta fetas siera. Pasniedz ar baltmaizi, kas apgrauzdēta uz pannas sviestā.

Paldies par atsaucību restorānam “Marijas tornis” Jelgavā!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.